Кориснички профил

quote
Maja ilievska

За мене

Јас сум студент на универзитетот Американ Колеџ Скопје. Ги завршив своите додипломски студии на смерот маркетинг и сега сум во тек на изучување на постдипломските студии. Горд член сум на неколку организации, како што се: Creative Lab, SWT и Буџинкан Македонија. Себеси се сметам за упорна личност која се стреми да воведе новитети на пазарот.