Кориснички профил

quote
Skopje Street Festival

За мене

Организација на креативни и урбани настани е дејноста и мотото под кое се основа невладината организација Подиум Скопје. Недoстатокот на настани за промовирањe култура и вредности, посебно во делот на исполнето секојдневие за младите, не инспирира искрено и посветено да креираме нешто сосем поинакво.Сметаме дека на Скопје му е потребно едно масовно урбано будење. Помогнете оваа идеја да се реализира, да ги соединиме младите во Градскиот Парк на 06-07, Јуни - 2014. Вашата поддршка е од неизмерно значење.