Кориснички профил

quote
Aleksandra Shekutkovska Dokoska

За мене

Архитектка. Урбана дизајнерка. Дизајнерка на накит. Авоторка. Мајка. Александра Шекутковска Докоска е авторка на книгата и дигиталната платформа „Концепт мама” www.konceptmama.mk. Во својот проект таа го истражува значењето на идентитетот „модерна мама”, конструирањето на целовит и балансиран пристап во бременоста, раѓањето, мајчинството и градењето доверба во сопствената природа.