Најдeте иновативни проекти, идеи и кампањи. Почни да истражуваш!

Пронајдени се {{totalCount}} резултати

  • project

    {{project.Title}}

    {{project.ShortDescription}}

    Успешен!
    Затворен!
    {{project.PledgedPercent}} % собрано
    {{project.PaymentsAmount | currency}} ден. износ
    {{project.Remaining}} денови