Најдeте иновативни проекти, идеи и кампањи. Почни да истражуваш!

Пронајдени се {{totalCount}} резултати

 • project

  {{project.Title}}

  {{project.ShortDescription}}

  Успешен!
  Затворен!
  {{project.PledgedPercent}} % собрано
  {{project.PaymentsAmount | currency}} ден. износ
  {{project.Remaining}} денови